Diver ronilački centar 

Ronilački centar Diver Lošinj smješten u idiličnoj Uvali Čikat tek 800 m od centra grada Malog Lošinja.

Centar je opremljen vrhunskom ronilačkom opremom i nudi mnogobrojne vrste ronilačkih izleta s brodom i urona sa obale koji uključuju ronjenje u špiljama, ronjenje na olupinama, ronjenje na grebenima, noćno ronjenje i slično.

Od mnogobrojnih ronilačkih lokacija u okolici Malog Lošinja među najzanimljivije svakako izdvajamo Špilju Katedrala na otoku Premuda, Olupinu Tihany, lokacije oko Otoka Susak i Otoka Srakane.

Organiziramo i sve vrste ronilačkih tečajeva (SSI) za djecu od 8 do 12 godina (Scuba Rangers tečaj), tečajeve ronjenja za juniore od 12 do 15 godina te i tečajeve ronjenja za odrasle. Za početnike organiziramo jednodnevne ili dvodnevne ronilačke programe kao što su Discovery dive ili Try Scuba Tečaj ili Scuba Diver tečaj, kao i cjelokupni tečaj za ronioca otvorenih voda (Open Water Diver). Napredni ronioci mogu birati između velikog niza tečajeva ronilačkih specijalnosti (noćno ronjenje, dubinsko ronjenje, podvodna navigacija, CPR i Stress&Rescue tečaj, podvodna fotografija i slično) ili pak cjelokupnog naprednog tečaja ronjenja (Advance Open Water Diver).

Naš centar ima poseban prostor za odlaganje opreme, učionicu za tečajeve, prostor za odmor i druženje ronioca, prostor za pranje i sušenje opreme, te sanitarni čvor.

Osim ronilačkih izleta i tečajeva ronjenja u našem centru možete iznajmiti svu potrebnu ronilačku opremu (ronilačku bocu, olova, kompenzator plovnosti, regulator zaraka, ronilačko odijelo, masku disalicu i peraje).

INFO:

RONILAČKI CENTAR DSC LOŠINJ
Uvala Čikat 13, 51550 Mali Lošinj, Hrvatska
tel/fax:   +385 51 233 900
mobitel: +385 91 233 9001
e-mail: info@diver.hr

Kapacitet: Dnevno servisiranje 100+ ronilaca (punjenje boca, najam boca i olova, prijevoz do ronilackih lokacija, logistika)

Kompresori: 450 l/min + 80.000 l banka zraka

Škole ronjenja: SSI

Brodovi: “Speedy II” (11m, 2×225 KS, 24 ronilaca), “Speedy I ” (9m, 260 KS, 12 ronilaca)

Jezici: engleski, talijanski, njemacki

Otvorenost centra:
Centar je otvoren tijekom cijele godine!
Za dolazak kontaktirajte centralu u Rijeci.