Cjelodnevna ski škola

Bilo da se radi o vama osobno ili pak imate mališana koji jednostavno obožava biti čitav dan na snijegu, želite da maksimalno iskorist svoje zimske praznike kako bi uvježbao i poboljšao svoje skijaško znanje, a da pritom možete biti sigurni da ste ga ostaviti u pouzdanim rukama sa pravim skijaškim profesionalcima – cjelodnevna ski škola pravo je rješenje za Vas!

Program cjelodnevne ski škola održavat će se u terminu od 02. do 09.01.2021. i od 09. do 16.01.2021. na skijalištu Kronplatz.

Program je organiziran u trajanju od 6 sati dnevno (od 10.00 do 16.00 sati) sa uključenom pauzom za ručak, u svakom od termina od nedjelje do petka.

Dobna granica za sudjelovanje u programu je minimalno 7 godina.
Cijena uključuje obrok i napitak za vrijeme ručka.

Kao i za ostale naše ski programe polazno i završno mjesto cjelodnevne ski škole je početna stanica žičare MIARA u mjesti San Vigilio.

Za više informacija pogledajte naš cjenik ili nas kontaktirajte.

Popusti za naše goste u San Vigiliu
DIVER-ski-kupon

DIVER-ski-kupon

Uz predočenje našeg kupona za popuste kao Diver-ovi gosti ostvarujete posebne pogodnosti popusta od 10 do 30 % na korištenje usluga ski servisa "Pepi ski", te ski servisa "Miara". Kupon potražite kod naših predstavnika po dolasku u San Vigilio. Više informacija o ponudi naših partnera možete potražiti na ovim linkovima: