NOVOST U PONUDI – CJELODNEVNA SKI ŠKOLA
NOVOST U PONUDI – CJELODNEVNA SKI ŠKOLA

Bilo da se radi o vama osobno ili pak imate mališana koji jednostavno obožava biti čitav dan na snijegu, želite da maksimalno iskorist svoje zimske praznike kako bi uvježbao i poboljšao svoje skijaško znanje, a da pritom možete biti sigurni da ste ga ostaviti u pouzdanim rukama sa pravim skijaškim profesionalcima – cjelodnevna ski škola pravo je rješenje za Vas!

Program cjelodnevne ski škola održavat će se u terminu od 6. do 13.01.2018. i od 13.-20.01.2018. na skijalištu Kronplatz.

Program je organiziran u trajanju od 6 sati dnevno (od 10.00 do 16.00 sati) sa uključenom pauzom za ručak, u svakom od termina od nedjelje do četvrtka. U petak će svi polaznici cjelodnevne ski škole sudjelovati u natjecanju, te je za taj dan trajanje ski škole organizirano od 10.00 do 13.00 sati. (O detaljnom rasporedu svi polaznici biti će prevovremeno obavješteni).

Dobna granica za sudjelovanje u programu je minimalno 5 godina.
Cijena uključuje obrok i napitak za vrijeme ručka.

Kao i za ostale naše ski programe polazno i završno mjesto cjelodnevne ski škole je početna stanica žičare Miara u mjesti San Vigilio.

Za više informacija pogledajte naš cjenik ili nas kontaktirajte.

Leave a Reply

Popusti za naše goste u San Vigiliu
DIVER-ski-kupon

DIVER-ski-kupon

Uz predočenje našeg kupona za popuste kao Diver-ovi gosti ostvarujete posebne pogodnosti popusta od 10 do 30 % na korištenje usluga ski servisa "Pepi ski", te ski servisa "Miara". Kupon potražite kod naših predstavnika po dolasku u San Vigilio. Više informacija o ponudi naših partnera možete potražiti na ovim linkovima: