O nama 

Turistička agencija DIVER SPORT CENTER već preko 30 godina organizira skijaške aranžmane i školu skijanja u poznatom talijanskom skijalištu Kronplatz.

Našim gostima nudimo veliki izboru apartmana i hotela u San Vigiliju, po mnogima, najljepšem mjestu na obroncima Kronplatza.

Osim samog smještaja, ponosimo se s našom školom skijanja i snowboarda koja radi po najsuvremenijim programima i metodama tehnika skijanja i snowboarda za sve uzraste skijaša, od najmlađih (5 godina) pa do seniora.  Za djecu mlađu od 5 godina u sklopu ski škole djeluje ski-vrtić u kojem osim učenja prvih skijaških koraka, djeca uživaju u igrama i zabavi na snijegu u prisustvu animatora. Na upit moguće je organizirati i cjelodnevni boravak na snijegu, u sklopu kojega djeca imaju osiguran ručak i tople napitke.

Osim tjednih aranžmana, za vrijeme zimskih školskih praznika, za vas smo pripremili i posebne programe povodom “otvaranja” i “zatvaranja” skijaške sezone u prosincu odnosno ožujku.

Na vaš upit rado ćemo organizirati i posebne individualne aranžmane i “team-buiding” programe sukladno vašim željama.

Na vama je samo da odaberete sebi najugodniji i najpristupačniji aranžman, a mi ćemo se potruditi, kao i do sada, da vaš boravak na snijegu u San Vigiliju bude što opušteniji i prepun nezaboravnih trenutaka.

…. Voditelji Diver ski tima


DRAŽEN VALERIJEV
Voditelj skijaškog tima
Tel. +385 91 1258480
drazen@diver.hr

diver-ski-logo-small3