O nama 

Turistička agencija DIVER SPORT CENTER već preko 30 godina organizira skijaške aranžmane i školu skijanja u poznatom talijanskom skijalištu Kronplatz. Našim gostima nudimo veliki izboru apartmana i hotela u San Vigiliju, po mnogima, najljepšem mjestu na obroncima Kronplatza.

Osim samog smještaja, s velikim ponosom izdvajamo našu školu skijanja i snowboarda koja radi po najsuvremenijim programima i metodama tehnika skijanja i snowboarda za sve uzraste skijaša. Od najmlađih (5 godina) pa do seniora. Za djecu mlađu od 5 godina u sklopu ski škole djeluje ski-vrtić u kojem osim učenja prvih skijaških koraka, djeca uživaju u igrama i zabavi na snijegu u prisustvu animatora. Na upit moguće je organizirati i cjelodnevni boravak na snijegu, u sklopu kojega djeca imaju osiguran ručak i tople napitke.

Pored naše ponude tjednih aranžmana, u vrijeme zimskih školskih praznika, za Vas smo pripremili i posebne programe povodom “otvaranja” i “zatvaranja” skijaške sezone u prosincu odnosno ožujku. Na Vaš upit rado ćemo organizirati i posebne individualne aranžmane i “team-buiding” programe sukladno Vašim željama.

Na vama je samo da odaberete sebi najugodniji i najpristupačniji aranžman, a mi ćemo se potruditi, kao i do sada, da vaš boravak na snijegu u San Vigiliju bude što opušteniji i prepun nezaboravnih trenutaka.


…. Voditelji Diver ski tima

DRAŽEN VALERIJEV
DRAŽEN VALERIJEV
Voditelj skijaškog tima
Tel. +385 91 1258480
drazen@diver.hr

diver-ski-logo-small3
SERGEJ
SERGEJ VALERIJEV
ISIA instruktor
Tel. +385 91 1519230
sergej@diver.hr

diver-ski-logo-small3