OTVARANJE SKI SEZONE 12.-16.12.2018. !!!

otvaranje-ski-sezone-2018-condor-pageI ove godine, pozivamo vas da s nama otvorite skijašku sezonu na Kronplatzu! Jednom od najpopularnijih skijališta za hrvatske skijaše, kako za početnike, tako i za znalce.

U terminu  od 12. do 16.12.2018. za vas smo  pripremili paket aranžmane sa ski pass kartama i smještajem u hotelu Condor  u San Vigiliu,

Iskoristite priliku – skijajte 4 dana a platite 3!!

Sve detalje ponude s aranžmana potražite u našem mini katalogu ili nas kontaktirajte!

HOTEL CONDOR WINTER 2012 (14)Smješen je svega 150m od žičare Miara, te 300 m od centra mjesta. Ski bus stanica nalazi se ispred hotela. Osim odlične lokacije, prednost ovog hotela su i bogata gastronomska ponuda autohtonih jela te kvalitetnih vina, raznolika ponuda wellness sadržaja (bazen, turska, finska infracrvena sauna, beauty tretmani, masaže) kao i ugodne i prostrane jednokrevetne, dvokrevetne i obiteljske sobe uređene u klasičnom tirolskom stilu.

Cijene paketa uključuju noćenje u jednokrevetnoj ili dvokrevetnoj sobi po osobi na bazi polupansiona (doručak, popodnevni kolač i čaj, večera), ski pass kartu (ovisno o broju izabranih dana boravka), ulazak u wellness zonu hotela te korištenje bazena i sauna. Popust na korištenje usluga ski servisa Miara i Pepi ski uz predočenje Diver ski kupona.

U cijenu nije uključena boravišna pristojba koja iznosi 1,80€ po osobi i danu noćenja za sve osobe starije od 14 godina. Plaća se na recepciji hotela.

Sve PANORAMA SOBE imaju bračni krevet, dodatni ležaj i/ili sofu na razvlačenje, balkon sa pogledom na Dolomite (sjever/zapad), kupaonicu sa tušem ili kadom, toalet, bide, sušilo za kosu, TV, sef, telefon i WiFi internet, veličine su oko 25 m2

Sve ECONOMY SOBE imaju bračni krevet, sofu, balkon sa pogledom na dvorište, kupaonicu sa tušem ili kadom, toalet, bide, sušilo za kosu, TV, sef, telefon i WiFi internet, veličine su oko 23 m2

Sve SINGLE SOBE imaju krevet za jednu osobi, balkon sa pogledom na dvorište i vrt, kupaonicu sa tušem ili kadom, toalet, bide, sušilo za kosu, TV, sef, telefon i WiFi internet, veličine su oko 14 m2.

Količina raspoloživih soba je ograničena.

Za više informacija i rezervaciju smještaja kontaktirajte nas – info@diver.hr !!

Comments are closed.

Popusti za naše goste u San Vigiliu
DIVER-ski-kupon

DIVER-ski-kupon

Uz predočenje našeg kupona za popuste kao Diver-ovi gosti ostvarujete posebne pogodnosti popusta od 10 do 30 % na korištenje usluga ski servisa "Pepi ski", te ski servisa "Miara". Kupon potražite kod naših predstavnika po dolasku u San Vigilio. Više informacija o ponudi naših partnera možete potražiti na ovim linkovima: