San Vigilio-Kronplatz

Informacije vezane uz Covid-19

Naše pripreme za skijašku sezonu 2021/2022. su započele.

Svijesni situacije u kojoj se nalazimo (Covid-19), nadamo se da ćemo ipak ove zime skijati poštujući sva propisana pravila epidemiologa.

DIVER agencija i DIVER škola skijanja organizirati će u siječnju od 08.01.2022. do 15.01.2022. već tradicionalnu školu skijanja i ponuditi našim gostima veliki izbor apartmana i hotelskog smještaja.

Vjerojatno da i sami već znate zimski praznici trajat će kod nas od 24.12.2021. do 10.01.2022.

Budući da od 24.12.2021 do 08.01.2022. u Italiji traje «visoka» skijaška sezona, aranžmani smještaja i skipass-karata znatno poskupljuju. Također u tom terminu velike su gužve na skijaškim terenima s obzirom da i Taljani imaju školske praznike.

S toga predlažemo svima koji imaju mogućnosti da na skijanje krenu u drugom tjednu. Cijene su tada znatno povoljnije i manja je gužva na skijalištu.

Agencija DIVER omogućuje storno skijaškog aranžmana do 3 dana prije početka usluge uz garanciju povrata uplaćenog iznosa u roku 30 dana od otkaza putovanja i to u slučaju da Hrvatska ili Italija zatvore granice ili se skijališta zatvore. U tom slučaju agencija zadržava pravo naplate 3% administrativno – manipulativnih troškova.

Povrat iznosa nije moguć u slućaju da nadležne institucije proglase da se putovanje ne preporučuje.

Druga mogućnost je da agencija DIVER izda Voucher (potvrdu o uplaćenom aranžmanu), kojega se može iskoristiti za uplaćen smještajni aranžman ili školu skijanja u roku od 1 godine od izdavanja Vouchera.

Djeca do određene dobi koja putuju sa svojim roditeljima/starateljima oslobođena su obveze predočavanja negativnog rezultata testa PCR-a ako njihovi roditelji/staratelji imaju važeći EU digitalni COVID certifikat ili negativan rezultat PCR-a ili brzi test na antigen. Obzirom na promjenu u mjerama preporučujemo svakom putniku da se o preporukama za putovanje informira na službenim stranicama MVEP-a vezano uz potrebe za PCR/antigenskog testiranja i mogućnostima ulaska u Italiju.

Prema trenutnim informacijama, svim hrvatskim državljanima za ulazak u Italiju potreban je negativan EU digitalni COVID certifikat, PCR ili negativan antigenski test ne stariji od 48 sati.

Cijene škole skijanja ostaju na nivou lanjskih cijena uz neznatno poskupljenje i tradicionalne popuste:

UVJETI OTKAZIVANJA REZERVACIJA

OPĆI UVJETI OTKAZIVANJA PUTOVANJA:
 • do 1 ili više mjeseci prije dolaska – bez naknade za otkazivanje
 • manje od mjesec dana prije dolaska – 20% od ukupne cijene
 • manje od 20 dana do dana dolaska – 50% od ukupne cijene
 • manje od 10 dana do dana dolaska – 80% od ukupne cijene

Preporučujemo uplatu zdravstvenog osiguranja kao i osiguranja od otkaza putovanja koje pokriva slučaj bolesti, Covid i smrtni slučaj u užoj obitelji.

Za više informacija obratite se našem poslovnom partneru: «WIENER OSIGURANJE» na referenta Dalida Anić, mob: 091 227 8966 e-mail: danic@wiener.hr

PRAVILA NA ŽIČARAMA

 • Sve se gondole redovito i temeljito dezinficiraju.
 • Na svim žičarama obvezne su maske ili šal koji pokrivaju usta i nos ili kaciga sa prednjim vizirom koji pokriva lice.
 • Gondole tijekom vožnje moraju biti dobro prozračene: Molimo držite otvorene prozore!
 • Žičare-kabine su vrhunska postrojenja s velikim transportnim kapacitetom, što  omogućuje izbjegavanje gužve i s velikim brojem putnika. Mogući je i ulazak manjeg broj skijaša u kabinu od predviđenog..
 • WC i pokretne stepenice redovito se čiste i dezinficiraju.
 • Svi zaposlenici obučeni su za primjenjive mjere Corona-Virus.
 • Molimo pridržavajte se naših općih higijenskih pravila i redovito i temeljito perite ruke. Dezinficijens je dostupan na svim ulazima u liftove.

Kupite skipass od kuće

 • Pažnja: Od sredine studenoga 2021. Skipass možete kupiti putem interneta. Skijašku kartu možete kupiti samo za skijalište KRONPLATZ.
 • Nema više čekanja na šalteru karata!
 • Sada možete naručiti Skipass za sebe ili cijelu obitelj od kuće.
 • Napominjemo da sve narudžbe moraju biti poslane najmanje 30 dana prije datuma vašeg dolaska.
 • Vaša skijaška karta – sada je dostupna iz vašeg doma!

 

Zatražite naše ponude apartmana i hotelskog smještaja …

 

Popusti za naše goste u San Vigiliu
DIVER-ski-kupon

DIVER-ski-kupon

Uz predočenje našeg kupona za popuste kao Diver-ovi gosti ostvarujete posebne pogodnosti popusta od 10 do 30 % na korištenje usluga ski servisa "Pepi ski", te ski servisa "Miara". Kupon potražite kod naših predstavnika po dolasku u San Vigilio. Više informacija o ponudi naših partnera možete potražiti na ovim linkovima: