Škola skijanja i snowboarda

Osim organiziranja smještaja na skijalištu, s velikim ponosom izdvajamo našu školu skijanja i snowboarda koja radi po najsuvremenijim programima i metodama tehnika skijanja i snowboarda za sve uzraste skijaša. Od najmlađih (5 godina) pa do seniora i tako već više od 30 godina.

Naši učitelji skijanja članovi su Hrvatskog i Slovenskog zbora učitelja i trenera skijanja sa važećim međunarodnim licencama IVSI i ISIA. Svojim stručnim znanjem, savjetima i susretljivošću stoje vam na raspolaganju tijekom cijele skijaške sezone.

Kako bi naši učitelji skijanja što kvalitetnije obavili svoj posao, prilikom upisa u školu, radi se selekcija učenika te se formiraju grupe ovisno o uzrastu i stupnju skijaškog znanja polaznika. Škola skijanja traje 3 sata dnevno, od 10 do 13 sati, a zadnji dan je organizirano natjecanje s podjelom medalja svim učesnicima.

Osim grupnih tečajeva, za one ambicioznije, koji žele individualni pristup, nudimo privatne sate škole skijanja i snowboarda. Ovakav oblik rada omogućuje vam da u kratkom vremenu naučite i savladate veći broj skijaških elemenata i tako usavršite svoje skijaško umijeće bez obzira na dob ili skijaško predznanje.

Za djecu mlađu od 5 godina u sklopu ski škole djeluje i ski-vrtić u kojem osim učenja prvih skijaških koraka, djeca uživaju u igrama i zabavi na snijegu u prisustvu animatora i učitelja skijanja.

I ne zaboravite, skijanje je u svojoj biti prvenstveno zabava i druženje. Posebice ako skijate s DIVER-om!

Cjenik škole skijanja

Prijavnica za školu skijanja

Prijavnica za osiguranje