Formiranje ski grupa

Učitelji formiraju grupe prema uzrastu i nivou skijaškog znanja djece i odraslih. Tijekom prva dva do tri dana radi se pregrupiranje, jer netko malo više napreduje, a netko sporije, netko je zbog prevelike treme loše odskijao na testiranju, a netko se možda pokazao boljim nego što objektivno je.

Učitelj uvijek traži idealnu homogenost grupe, što nije uvijek moguće, ali mora težiti što više tome. Znamo da svaki roditelj misli da je njegovo dijete najbolje i da zavrjeđuje bolju grupu, ali to nije uvijek tako i može biti “mač s dvije oštrice”. Bolja grupa ne znači uvijek i bolji odabir za dijete.

Ako učitelj procijeni da nije za napredniju grupu, treba mu vjerovati, jer to za dijete znači da bi u naprednijoj grupi bilo sporije i slabije te bi vrlo vjerojatno zaostajalo za ostalim polaznicima.

Stoga, dijete ne bi moglo raditi metodičke vježbe koje rade druga djeca i ne bi se osjećalo ugodno. Vjerujte učiteljima i nemojte forsirati da dijete ide u bolju grupu jer Vi tako mislite.

Popusti za naše goste u San Vigiliu
DIVER-ski-kupon

DIVER-ski-kupon

Uz predočenje našeg kupona za popuste kao Diver-ovi gosti ostvarujete posebne pogodnosti popusta od 10 do 30 % na korištenje usluga ski servisa "Pepi ski", te ski servisa "Miara". Kupon potražite kod naših predstavnika po dolasku u San Vigilio. Više informacija o ponudi naših partnera možete potražiti na ovim linkovima: