Apartmani

Apartmani “Stella” i “Nadia”

Apartmanska kuća “STELLA” nudi apartmanski smještaj, te smještaj u sobama sa doručkom. Smještena je 80 m od najbliže žičare “Bronta” i 250 m od centra mjesta, 100 m od prvog dućana i 20 m od ski bus stanice. U dvorištu objekta nalazi se rezervirani parking, objekat ima prostor za odlaganje skija, WI-FI, garažu i salu za druženje.

View Fullscreen

Pošalji upit 

Apartmani “Greta” i “Rodela”

Apartmanska kuća “GRETA” smještena je 500 m od žičare, 200 m od centra mjesta, te 50 m od stanice ski busa. Apartmani su vrlo komotni i suvremeno opremljeni. Kuća posjeduje i odlagalište za skije, natkriveno mjesto za parking. Wi-Fi.

Apartmanska kuća “RODELA” smještena je 250 m od centra mjesta i najbliže trgovine, te 600 m od najbliže žičare. Apartman ima dvije sobe i dva kupatila, odlagalište za skije, televiziju, Wi-Fi  i rezervirano parkirno mjesto.

View Fullscreen

Pošalji upit 

Apartmani “Mupan”

Apartmanska kuća “MUPAN” poznata kao kuća “Panificio” nalazi se u samom centru mjesta, 20 m od prve ski bus stanice. Od najbliže žičare udaljena je 400 m. U prizemlju kuće nalazi  prostor za odlaganje skija. U dvorištu kuće rezrviran je prostor za parkiranje.

Pošalji upit 

Apartmani “Runcac”

Apartmanska kuća “RUNCAC” smještena je 900 m od najbliže žičare, 450 m od centra mjesta i trgovine, te 40 m od ski-bus stanice. Ispred kuće nalazi se rezervirano parkirno mjesto. Apartmani imaju satelitsku televiziju, perilicu suđa, internet priključak, mjesto za odlaganje skija. U blizini kuće nalazi se ulaz u Park prirode.

View Fullscreen

Pošalji upit 

Apartmani “Bun Ste”

Apartmanska kuća “BUN STE” smještena je u neposrednoj blizini žičare Miara, 350 m od centra mjesta i trgovine. Ispred kuće nalazi se rezervirano parkirno mjesto i garaža. Ukupno objekat ima 8 novih apartmana, satelitsku televiziju, perilicu suđa, perilicu posteljine, internet priključak, besplatni ormarić u skidepot-u na Miari. Svaki apartman posjeduje terapijsku infrared sjedalicu. U objektu je sala za druženje, igraonica za djecu i fitnes dvorana. Jacuzzi nalazi se na krovu objekta. Kućni ljubimci su dobro došli.

View Fullscreen

Pošalji upit 

Apartmani “Rosa Alpina”

Apartmanska kuća Rosa Alpina nalazi se 100 m od centra mjesta, 100 m od žičare Bronta, 30 m od prve trgovine i skibus stanice. Kuća ima prostor za odlaganje skija i mjesto za parking ispred apartmanske kuće. U objektu se nalazi 4 luksuzna apartmana opremljena sa vrhunskom opremom i infrared saunama.

View Fullscreen

Pošalji upit 

Apartmani “Dolomites”

Apartmanska kuća “DOLOMITES” nalazi se u samom centru mjesta, udalena 200m od najbliže žičare Bronta, 50m od najbliže ski bus stanice. Komotni apartmani imaju satelitsku televiziju i perilicu suđa te prostor za odlaganje skija. Parkirno mjesto je u dvorištu kuće.

Pošalji upit 

Apartmani “Dolasilla”

Apartmanska kuća “DOLASILA” smještena je 600m od žičare, 350m od centra mjesta, te 100m do marketa “Spar”. Ispred kuće nalazi se ski bus stanica. Apartmani imaju satelitsku televiziju te odlagalište za skije.

Pošalji upit 

Apartmani “Pinei”

Apartmanska kuća “PINEI”smještena je malo izvan mjesta, približno 1 km od centra mjesta, te 300m od skijaške staze. Kuća ima prostor za parkiranje auta, spremište za skije. U objektu “Pinei” nalaze se 4 vrlo komotna apartmana svaki sa dvije sobe i sa prekrasnim pogledom na San Vigilio i stazu Miara.

Pošalji upit