Apartmani

Argentina

Apartmanska kuća Argentina smještena je 200 m od najbliže žičare, 300 m od centra mjesta, te samo 100 m do najbliže ski-bus stanice. Kuća ima prostor za parkiranje ispred kuće i spremište za skije.

APP 1: Idealan je za 8-9 osoba, površine 150 m². Smješten je na prvom i drugom katu kuće. Ima 5 soba i 2 WC-a. Ima satelitsku televiziju i perilicu suđa. Posteljina i ručnici nalaze se u apartmanu.

APP 2: Idealan je za 2+3 osobe, površine 40 m². Smješten je u prizemlju kuće. Ima 1 sobu, dnevni boravak i WC te satelitsku televiziju. Posteljina i ručnici nalaze se u apartmanu.

Pošalji upit 

Dolomites

Apartmanska kuća Dolomites nalazi se u samom centru mjesta, 200 m od najbliže žičare, 50 m od najbliže ski bus stanice. Komotni apartmani imaju satelitsku televiziju i perilicu suđa te prostor za odlaganje skija. Parkirno mjesto je u dvorištu kuće.

APP A: Komotni apartman za 3 osoba, površine 35 m² smješten je na prvom katu kuće. Ima sobu i WC-a, satelitsku televiziju i perilicu suđa te prostor za odlaganje skija. Ručnici i posteljina nalaze se u apartmanu.

APP D: Komotni apartman za 4 osobe, površine 60 m² smješten je na prvom katu kuće. Ima 2 sobe, WC-a, satelitsku televiziju i perilicu suđa te prostor za odlaganje skija. Ručnici i posteljina nalaze se u apartmanu.

APP E: Komotni apartman za 7 osoba, površine 90 m² smješten je na drugom katu kuće. Ima 3 sobe, WC-a, satelitsku televiziju i perilicu suđa te prostor za odlaganje skija. Ručnici i posteljina nalaze se u apartmanu.

APP F: Komotni apartman za 9 osoba, površine 90 m² smješten je na drugom katu kuće. Ima 3 sobe, WC-a, satelitsku televiziju i perilicu suđa te prostor za odlaganje skija. Ručnici i posteljina nalaze se u apartmanu.

Pošalji upit 

Dolasilla

Apartmanska kuća Dolasila smještena je 600 m od žičare, 350 m od centra mjesta, te 50 m od najbliže ski bus stanice. Apartmani imaju satelitsku televiziju te odlagalište za skije. Ručnici i posteljina nalaze se u apartmanu.

APP 1: Apartman za 5 osoba, površine 45 m² smješten je na drugom katu kuće. Ima 2 sobe i 1 WC, satelitsku televiziju te odlagalište za skije. Ručnici i posteljina nalaze se u apartmanu.

Pošalji upit 

Greta

Apartmanska kuća Greta smještena je 500 m od žičare, 200 m od centra mjesta, te 50 m od stanice ski busa. Apartmani su vrlo komotni i suvremeno opremljeni. Kuća posjeduje i odlagalište za skije, mjesto za parking u dvorištu kuće te dvorište sa pripadajućim igračkama za djecu.

APP 1: Apartman za 2 osobe, površine 50 m² smješten je u prizemlju kuće. Ima 1 sobu, WC, satelitsku televiziju i perilicu suđa. Kuća posjeduje i odlagalište za skije, mjesto za parking u dvorištu kuće te dvorište sa pripadajućim igračkama za djecu. Ručnici i posteljina nalaze se u apartmanu.

APP 2: Apartman za 5 osoba, površine 60 m² smješten je u prizemlju kuće. Ima 2 sobe i 1 WC, satelitsku televiziju i perilicu suđa. Kuća posjeduje i odlagalište za skije, mjesto za parking u dvorištu kuće te dvorište sa pripadajućim igračkama za djecu. Ručnici i posteljina nalaze se u apartmanu.

APP 3: Apartman za 6 osoba, površine 70 m² smješten je u prizemlju kuće. Ima 2 sobe i 1 WC, satelitsku televiziju i perilicu suđa. Kuća posjeduje i odlagalište za skije, mjesto za parking u dvorištu kuće te dvorište sa pripadajućim igračkama za djecu. Ručnici i posteljina nalaze se u apartmanu.

APP 4: Apartman (suite – bez kuhinje) za 2 osobe, površine 50 m² smješten je u prizemlju kuće. Ima 1 sobu i 1 WC, satelitsku televiziju. Kuća posjeduje i odlagalište za skije, mjesto za parking u dvorištu kuće te dvorište sa pripadajućim igračkama za djecu. Ručnici i posteljina nalaze se u apartmanu.

Pošalji upit 

Rodela

Apartmanska kuća Rodela smještena je 250 m od centra mjesta i najbliže trgovine, te 600 m od najbliže žičare. Apartmani imaju odlagalište za skije, televiziju, rezervirano parkirno mjesto, perilicu za suđe, posteljinu i ručnike.

APP 1: Apartman za 4 osobe, površine 65 m² smješten je na prvom katu kuće. Ima 2 spavaće sobe, kuhinju sa dnevnim boravkom, kupaonu i WC, satelitsku televiziju, perilicu za suđe i mašinu za robu.

Pošalji upit 

Le Table

Apartmanska kuća Le Table smještena je na samoj skijaškoj stazi, tek 150 m od početne stanice žičare Miara. Nudi smještaj u apartmanima sa direktnim izlazom na stazu. Ima odlagalište za skije, posebnu prostoriju za druženje gostiju, garažu, te nudi mogućnost doručka. Od centra mjesta udaljena je cca 900 m.

APP A: Apartman za 4 osobe, površine 50 m² smješten je u prizemlju kuće. Ima 2 sobe i 1 WC, satelitsku televiziju… Ima odlagalište za skije, posebnu prostoriju za druženje gostiju, garažu, te nudi mogućnost doručka. Od centra mjesta udaljena je cca 900 m. Ručnici i posteljina nalaze se u apartmanu.

APP C: Apartman za 4 osobe, površine 35 m² smješten je na prvom katu kuće. Ima 1 sobu, 1 WC, satelitsku televiziju… Ima odlagalište za skije, posebnu prostoriju za druženje gostiju, garažu, te nudi mogućnost doručka. Od centra mjesta udaljena je cca 900 m. Ručnici i posteljina nalaze se u apartmanu.

Pošalji upit 

Panificio

Apartmanska kuća Panificio nalazi se u samom centru mjesta, 20 m od prve ski bus stanice. Od najbliže žičare udaljena je 400 m. U prizemlju kuće nalazi se pekara i prostor za odlaganje skija. U dvorištu kuće ima prostora za parkiranje.

APP 1: Apartman za 6 osoba, površine 90 m² smješten je na treće katu kuće. Ima 3 sobe i 2 WC-a, satelitsku televiziju i perilicu suđa. Posteljina i ručnici nalaze se u apartmanu.

APP 2: Apartman za 3 osobe, površine 24 m² smješten je na drugom katu kuće. Ima 1 sobu , 1 WC-a, satelitsku televiziju i perilicu suđa. Posteljina i ručnici nalaze se u apartmanu.

Studio 1: Apartman za 2 osobe (monolokal), površine 20 m² smješten je na drugom katu kuće. Ima WC, satelitsku televiziju i perilicu suđa. Posteljina i ručnici nalaze se u apartmanu.

Studio 2: Apartman za 2 osobe (monolokal), površine 20 m² smješten je na drugom katu kuće. Ima WC, satelitsku televiziju i perilicu suđa. Posteljina i ručnici nalaze se u apartmanu.

Pošalji upit 

Rosalpina

Apartmanska kuća Rosalpina nalazi se 100 m od centra mjesta, 100 m od žičare Bronta, 30 m od prve trgovine i skibus stanice. Kuća ima prostor za odlaganje skija i mjesto za parking ispred apartmanske kuće. Posteljina se nalazi u apartmanu, a ručnike je potrebno ponijeti.

APP 1: Apartman za 2-3 osobe, površine 35 m² smješten je na prvom katu kuće. Ima 1 sobu, 1 WC, satelitsku televiziju i perilicu suđa. Posteljina se nalazi u apartmanu, a ručnike je potrebno ponijeti.

APP 2: Apartman za 4-5 osoba, površine 65 m² smješten je na drugom katu kuće. Ima 2 sobe, 1WC, satelitsku televiziju i perilicu suđa. Posteljina se nalazi u apartmanu, a ručnike je potrebno ponijeti.

Pošalji upit 

Runcac

Apartmanska kuća Runcac smještena je 900 m od najbliže žičare, 450 m od centra mjesta i trgovine, te 40 m od ski-bus stanice. Ispred kuće nalazi se rezervirano parkirno mjesto. Apartmani imaju satelitsku televiziju, perilicu suđa, telefonski i internet priključak, mjesto za odlaganje skija. U blizini kuće nalazi se ulaz u Park prirode.

APP Corn:  Apartman za 3-4 osobe, površine 35 m² smješten je na prvom katu kuće. Ima 1 sobu i WC-a, satelitsku televiziju, perilicu suđa, telefonski i internet priključak, mjesto za odlaganje skija. U blizini kuće nalazi se ulaz u Park prirode.

APP Roterins: Apartman za 4-5 osoba, površine 65 m² smješten je na drugom katu kuće. Ima 2 sobe, 1WC, satelitsku televiziju i perilicu suđa. Posteljina se nalazi u apartmanu, a ručnike je potrebno ponijeti.

Pošalji upit 

Stella

Apartmanska kuća Stella nudi apartmanski smještaj, te smještaj u sobama sa doručkom. Smještena je 80 m od najbliže žičare, te 250 m od centra mjesta, 100 m od prvog dućana i 20 m od ski bus stanice. U dvorištu kuće nalazi se rezervirani parking, kuća ima prostor za odlaganje skija.

APP 1: Apartman za 5 osoba, površine 60 m² smješten je u prizemlju kuće. Ima 2 sobe i WC-a, satelitsku televiziju i perilicu suđa. Posteljina i ručnici nalaze se u apartmanu.

APP 2: Apartman za 3 osobe, površine 45 m² smješten je na prvom katu kuće. Ima 1 sobu, WC-a, satelitsku televiziju i perilicu suđa. Posteljina i ručnici nalaze se u apartmanu.

APP 3: Apartman za 2 osobe, površine 40 m² smješten je na trećem katu kuće. Ima 1 sobu, WC-a, satelitsku televiziju i perilicu suđa. Posteljina i ručnici nalaze se u apartmanu.

APP 4: Apartman za 4 osobe, površine 40 m² smješten je na prvom kuće. Ima 1 sobu, WC, satelitsku televiziju i perilicu suđa. Posteljina i ručnici nalaze se u apartmanu.

Pošalji upit 

Pinei

Apartmanska kuća Pinei smještena je malo izvan mjesta, približno 1 km od centra mjesta, te 300 m od skijaške staze. Kuća ima prostor za parkiranje auta, spremište za skije. Posteljina se nalazi u apartmanu, a ručnike je potrebno je ponijeti.

APP 1: Apartman za 4 osobe, površine 60 m² smješten je na drugom katu kuće. Ima 2 sobe i WC te satelitsku televiziju. Posteljina se nalazi u apartmanu, a ručnike je potrebno je ponijeti.

APP 2: Apartman za 4 osobe, površine 60 m² smješten je na drugom katu kuće. Ima 2 sobe i WC te satelitsku televiziju. Posteljina se nalazi u apartmanu, a ručnike je potrebno je ponijeti.

APP 3: Apartman za 4 osobe, površine 60 m² smješten je na drugom katu kuće. Ima 2 sobe i WC te satelitsku televiziju. Posteljina se nalazi u apartmanu, a ručnike je potrebno je ponijeti.

Pošalji upit