ZATVARANJE SKI SEZONE 25.-29.03.2020. – OTKAZANO!

I ove godine, pozivamo vas da s nama otvorite skijašku sezonu na Kronplatzu! Jednom od najpopularnijih skijališta za hrvatske skijaše, kako za početnike, tako i za skijaške znalce.

U terminu od 25. do 29.03.2020. za vas smo  pripremili paket aranžmane sa ski pass kartama i smještajem u hotelu Condor ili apartmanima u San Vigiliu.

Sve detalje ponude s aranžmana potražite u našem mini katalogu ili nas kontaktirajte!

Hotel Condor

Hotel Condor smješten je svega 150 m od žičare Miara, te 300 m od centra mjesta. Ski bus stanica nalazi se ispred hotela. Osim odlične lokacije hotel nudi bogatu ponudu wellness sadržaja (unutarnji bazen, finska sauna, parna kupelj, različiti tipovi masaža i kozmetičkih tretmana). Ugodne i prostrane jednokrevetne, dvokrevetne i obiteljske sobe uređene su u klasičnom Tirolskom stilu.

Ponudu provjerite na klikom na poveznicu.

Pošalji upit 

Apartmani “Stella i Nadia”

Apartmanska kuća “STELLA”nudi apartmanski smještaj, te smještaj u sobama sa doručkom. Smještena je 80 m od najbliže žičare “Bronta” i 250 m od centra mjesta, 100 m od prvog dućana i 20 m od ski bus stanice. U dvorištu objekta nalazi se rezervirani parking, objekat ima prostor za odlaganje skija, WI-FI, garažu i salu za druženje.

Ponudu provjerite na klikom na poveznicu.

Pošalji upit 

Apartmani “Runcac”

Apartmanska kuća “RUNCAC” smještena je 900 m od najbliže žičare, 450 m od centra mjesta i trgovine, te 40 m od ski-bus stanice. Ispred kuće nalazi se rezervirano parkirno mjesto. Apartmani imaju satelitsku televiziju, perilicu suđa, internet priključak, mjesto za odlaganje skija. U blizini kuće nalazi se ulaz u Park prirode.

Ponudu provjerite na klikom na poveznicu.

Pošalji upit 

Apartmani “Rosa Alpina”

Apartmanska kuća Rosa Alpina nalazi se 100 m od centra mjesta, 100 m od žičare Bronta, 30 m od prve trgovine i skibus stanice. Kuća ima prostor za odlaganje skija i mjesto za parking ispred apartmanske kuće. U objektu se nalazi 4 luksuzna apartmana opremljena sa vrhunskom opremom i infrared saunama.

Ponudu provjerite na klikom na poveznicu.

Pošalji upit 

Apartmani “Dolomites i Dolasila”

Apartmanska kuća “DOLOMITES” nalazi se u samom centru mjesta, udalena 200m od najbliže žičare Bronta, 50m od najbliže ski bus stanice. Komotni apartmani imaju satelitsku televiziju i perilicu suđa te prostor za odlaganje skija. Parkirno mjesto je u dvorištu kuće.

Apartmanska kuća “DOLASILA” smještena je 600m od žičare, 350m od centra mjesta, te 100m do marketa “Spar”. Ispred kuće nalazi se ski bus stanica. Apartmani imaju satelitsku televiziju te odlagalište za skije.

Ponudu provjerite na klikom na poveznicu.

Pošalji upit 

Za više informacija i rezervaciju smještaja kontaktirajte nas – info@diver.hr !!

Comments are closed.

Popusti za naše goste u San Vigiliu
DIVER-ski-kupon

DIVER-ski-kupon

Uz predočenje našeg kupona za popuste kao Diver-ovi gosti ostvarujete posebne pogodnosti popusta od 10 do 30 % na korištenje usluga ski servisa "Pepi ski", te ski servisa "Miara". Kupon potražite kod naših predstavnika po dolasku u San Vigilio. Više informacija o ponudi naših partnera možete potražiti na ovim linkovima: